Naša usposobljena ekipa poskrbi za vse: od dostave in montaže do namestitve in končnih prilagoditev, tako da se boste lahko brezskrbno usedli in uživali v novem pohištvu. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami poskrbimo, da sta montaža in demontaža opravljeni zanesljivo, hitro in cenovno ugodno. Naš glavni montažer ima več kot 25 let izkušenj v tesarstvu.

MONTAŽA IN DEMONTAŽA OBSTOJEČEGA POHIŠTVA

Na vaši lokaciji pohištvo demontiramo, zaščitimo, naložimo in prepeljemo na novo lokacijo, kjer se pohištvo ponovno montira. Storitev montaže vključuje tudi iznos in vnos iz objektov, ne glede na nadstropje (garderobne omare, predalniki, mize, postelje …).

Montažer Danijel na Lestvi

MONTAŽA NOVEGA POHIŠTVA

Naš selitveni servis za montažo pohištva poskrbi v celoti: pri trgovcu prevzamemo vaše pohištvo, ga dostavimo, prenesemo v stanovanje in montiramo po vaših željah. Če potrebujete pomoč pri nakupu, vam z veseljem svetujemo. Storitev vključuje tudi odvoz embalaže ter starega pohištva.

MONTAŽA KUHINJE IN PRIKLOP APARATOV

Vašo kuhinjo demontiramo, zaščitimo, odklopimo aparate in vse skupaj naložimo v tovorno vozilo. Na novi lokaciji kuhinjo ponovno montiramo in priklopimo aparate. Če se kuhinja ne prilega prostoru, vam kot dodatno storitev nudimo prilagajanje in oblikovanje kuhinje (rezanje). Nudimo tudi napeljavo električnega omrežja. Novo kuhinjo za vas prevzamemo pri trgovcu, jo dostavimo in začnemo z montažo. Če vas zanima kakšna od dodatnih storitev (prilaganje, rezanje, napeljava omrežja), nas obvestite pred začetkom del. Priklop aparatov je vključen v storitev..

Montaža pohištva

Montaža pohištva je v našem podjetju opravljena hitro in kakovostno. Naša glavna dejavnost je montaža pohištva za vaš dom ali poslovni prostor. Zavedamo se, da imamo ljudje premalo časa, da bi se lahko posvetili vsem stvarem zato smo mi pripravljeni prevzeti to nalogo. Monterji opravljajo različne vrste montaž, od predsobe, sobe montaža do montaže celotne opreme za stanovanja.

Naši monterji so strokovnjaki na področju sestavljanja pohištva, zato lahko zaupate, da bodo montaža, demontaža in prevoz opravljeni kakovostno in učinkovito. Montaža pohištva se izvaja v skladu z najvišjimi standardi, s čimer zagotavljamo zadovoljstvo naših strank.

V našem podjetju ponujamo različne vrste montaž, vključno z sestavljanjem predsobe, spalnice, kuhinje in dnevne sobe. Usposobljeni smo za različne vrste montaž, kar zagotavlja, da bo montaža opravljena profesionalno.

Ko je montaža opravljena je naslednji korak čiščenje. Po vsaki montaži pospravimo za seboj.

Strokovnjaki za montažo pohištva

Montaža pohištva je naša specialiteta, zato lahko pričakujete le najboljše. Montaža je ena izmed naših storitev z katero se srečujemo vsakodnevno. Vemo, da veliko ljudi nima časa, da bi sami poskrbeli za sestavljanje stavbneha pohištva zato tukaj nastopimo mi. Največkrat se pri naših strankah srečujemo z montaža predsobe saj je to delo ki potrebuje čas in natančnost. Imate premalo orodja ali časa da bi sami sestavili vse potrebne stvar? Ne skrbite! Montaža je v našem servisu opravljena profesionalno in po največjih standardih. Ne oklevajte in nas pokličite še danes? Montaža je le en klic stran!

Ugodna montaža pohištva

Vse naše storitve so opravljenej kvaliteno in ugodno. Strmimo k ugodnim cenam in visoki kvaliteti.