Selitveni servis Slo Drive vam omogoča varno in ugodno skladiščenje vaših predmetov.

KAKO POTEKA SKLADIŠČENJE

Če gre za pohištvo in druge predmete iz vašega doma, jih zaščitimo s stretch folijo, mehurčkasto folijo, kartonom in/ali tekstilom ter jih prepeljemo v naše zavarovano skladišče.

Gašper v skladišču
Ploscad kamion palete

SKLADIŠČENJE Z VILIČARJEM

Skladiščenje z viličarjem je namenjeno paletnemu tovoru, ki je že postavljen na paleto; po navadi gre za težje predmete, ki jih ni smiselno ločevati (keramika, embalaža, peleti …)..

ZAŠČITNA EMBALAŽA

Pri premikanju občutljivega pohištva vedno obstaja možnost, da se med prenosom po hodnikih, ulicah in stopniščih kaj odrgne ali umaže. Tudi vremenske razmere vplivajo na stanje predmetov. V večini primerov pot od vhodnih vrat do tovornega vozila ni pokrita s streho, zato je zaščita nujno potrebna. Selitveni servis igra pomembno vlogo pri zagotavljanju varnosti in zaščite vašega pohištva med selitvijo.

selitve pisarn

KATERO ZAŠČITNO FOLIJO UPORABLJAMO?

Različne stretch folije
Mehurčkaste folije
Podložke
Karton kot zaščita
Tekstil za pokrivanje
Stiropor

Na koncu se vse skupaj vedno prelepi še z močnejšim lepilnim trakom, da zaščita ne odstopa.

KDAJ SE ZAŠČITA UPORABLJA

Zaščito uporabljamo pri pohištvu, sedežnih garniturah, steklovini, LCD zaslonih, vzmetnicah, stolih, umetninah in vsem, kar je treba zaščititi. Vsega se lotimo skrbno in previdno, tako da se izognemo poškodbam, prahu, vlagi …

Pri večjih selitvah je zaščita vselej vključena v ceno. Kadar na primer selite en sam predmet, se za zaščito doplača, če ga ne zaščitite sami.

zavijanje predmetov v embalaže

Slo Drive skladišče

Skladiščenje pohištva pripomore k bolj organiziranemu in brezskrbnemu prehodu iz enega bivalnega prostora v drugega. Pri tem se lahko srečamo z različnimi vrstami selitev, kot so osebne selitve, selitve pisarn, mednarodne selitve in selitve relokacije.

Skladiščenje je še posebej pomembno pri mednarodnih selitvah, kjer je treba uskladiti prevozi in se pripraviti na morebitne nepričakovane situacije. Skladišče vam nudi začasno hrambo vašega pohištva, dokler ne boste pripravljeni na prevoz in namestitev v novem domu. Pri selitvah težjih predmetov, kot so klavirji in sefi, je dobro, da imamo na voljo skladišče, kjer lahko te predmete shranimo, medtem ko se osredotočimo na druge naloge, povezane s selitvijo.

Skladiščenja ne smemo zanemariti tudi pri osebnih selitvah, saj lahko na ta način zmanjšamo stres in obremenitev, ki jih prinese takšen dogodek. Skladišče vam omogoča, da se osredotočite na druge vidike selitve, medtem ko vaše pohištvo počaka na varnem.

Skladiščenju pohištva lahko sledi nakup embalaže, s katero ustrezno zavarujemo predmete pred morebitnimi poškodbami med prevozom. Še posebej je to pomembno pri selitvah težjih predmetov, kjer je večje tveganje za poškodbe.

Bodisi ali gre za selitev pisarn ali mednarodne selitve je skladiščenje ključno za uspešen in brezskrben prehod iz enega bivalnega prostora v drugega. Z izbiro pravega skladišča in storitev selitve lahko zagotovite, da bo vaša izkušnja selitve čim bolj brezskrbna in učinkovita.

Selitve in prevozi

Skladiščenje ostalih predmetov je odvisno od vaših potreb. Skladišče vam omogoča, da vaše pohištvo in druge predmete hranite varno, dokler niste pripravljeni prevzeti svoje lastnine.

Ko se selitev zaključi je pomembno, da načrtujete proces iz skladišča do vašega novega doma. To vključuje prevoz pohištva in drugih predmetov, ki so bili shranjeni v skladišču. Priporočljivo je najeti strokovnjake za selitve, ki bodo poskrbeli za varno in učinkovito prevoz vaših stvari.

Skladiščenje lahko služi tudi kot začasna rešitev, kadar želite svoj življenjski prostor preurediti ali prenoviti. V tem primeru lahko uporabite storitve skladiščenja, ki vam omogočajo, da začasno shranite svoje pohištvo in druge predmete v skladišču, medtem ko se izvajajo delovni postopki v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Poleg selitev pisarn se skladiščenje pohištva uporablja tudi v primeru selitve relokacije. To so selitve, ki jih podjetja organizirajo za svoje zaposlene zaradi premeščanja na drugo lokacijo. Tudi v tem primeru je skladiščenje ključno za uspešno in brezskrbno izvedbo selitve.

Za varno skladiščenje  poskrbi naša dobro usposobljena ekipa.

selitev težjih predmetov