Zavedamo se, da selitev pianina ali klavirja zahteva posebno znanje in opremo, saj gre za dragocen in občutljiv inštrument.

Naša ekipa strokovnjakov ima več kot 10 let izkušenj pri selitvah pianinov in klavirjov različnih velikosti in vrst. Uporabljamo najnovejše tehnike in orodja, da zagotovimo varno in brezskrbno selitev.

KAKO POTEKA SELITEV?

Prvi stik in ocena: Ko nas kontaktirate, se dogovorimo za obisk na vaši lokaciji. Naši strokovnjaki bodo ocenili velikost in tip vašega pianina ter preverili dostopne poti.

Priprava na selitev: Vaš pianino ali klavir zaščitimo z pregrinjali in posebno folijo, ki bodo zaščitili instrument pred praskami in udarci. Demontirali bomo odstranljive dele, kot so noge in pokrovi, ter jih varno shranili.

Nakladanje pianina: Uporabljamo posebne trakove za dvigovanje in vozičke z več kolesi, ki omogočajo varno premikanje pianina. Naša ekipa bo pazljivo naložila vaš pianino na prevozno sredstvo, pri čemer bo poskrbela za stabilnost in varnost med celotnim postopkom.

Transport: Pianino bo prepeljan v specializiranem vozilu, ki je opremljeno z vsemi potrebnimi zaščitnimi sredstvi.

Razkladanje in postavitev: Na novi lokaciji bomo pianino previdno razložili in ga postavili na želeno mesto.

pianoplan

Zakaj izbrati nas za selitev vašega pianina?

Stranke nas izbirajo za premikanje klavirja ali pianina zaradi naše strokovnosti, zanesljivosti in predanosti kakovosti. Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih in usposobljenih strokovnjakov, ki vedo, kako ravnati z vašim pianinon in klavirjem.

Pridobili smo številne certifikate in priznanja, ki dokazujejo našo zavezanost odličnosti. Poleg tega naši zadovoljni kupci redno delijo pozitivne izkušnje in ocene, kar dodatno potrjuje našo kakovost storitev.

Pogosta vprašanja?

Kako zagotovite varnost pianina med selitvijo?

Za selitve pianina in klavirja uporabljamo posebno opremo, kot so trakovi za dvigovanje, vozički z več kolesi in zaščitni materiali, da zagotovimo varnost vašega pianina med celotnim postopkom selitve. Poleg tega so vse naše selitve popolnoma zavarovane, kar pomeni, da ste v primeru nezgod popolnoma pokriti.

Ali ponujate tudi skladiščenje pianina ali klavirja?

Da, ponujamo varno in klimatizirano skladiščenje za vaš pianino, če ga potrebujete. Naše skladišče zagotavlja optimalne pogoje za shranjevanje vašega dragocenega inštrumenta. Kontaktirajte nas za več informacij o naših skladiščnih storitvah.

Koliko stane premikanje klavirja in pianina?

Cena premikanja klavirja in pianina je odvisna od več dejavnikov, vključno z velikostjo pianina, razdaljo, in dodatnimi storitvami, kot so demontaža in skladiščenje. Za natančno oceno je najbolje, da nas kontaktirate in pridobite brezplačno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

Pokličite nas za brezskrbno selitev vašega pianina

slo drive