Ste naveličani kosovnih odpadkov, ki zasedajo prostor v vašem domu ali na dvorišču? Naša usposobljena ekipa poskrbi za kosovni odvoz in za vsa težka opravila. Staro pohištvo, naprave, gradbene odpadke ali kaj drugega odstranimo na odgovoren in okolju prijazen način.

ODVOZ KOSOVNIH ODPADKOV NA DEPONIJO

Kosovni odpadki zaradi svoje velikosti, oblike ali teže niso primerni za odlaganje v zabojnike za ostale odpadke. Med kosovne odpadke sodijo večji kosi: pohištvo, vzmetnice, sedežne garniture, preproge, peči, cevi, radiatorji ter drugi predmeti iz železa in pločevine, sanitarna oprema, večje igrače, otroški vozički, športna oprema …

odvoz odpadkov za podjetja

ODVOZI ODPADKOV ZA PODJETJA

Ste podjetje, ki se ukvarja s prenovo stanovanj, instalacijami ali čiščenjem? Imate veliko dela in bi odvoz kosovnega materiala raje prepustili zaupanja vrednemu poslovnemu partnerju? Za vas z veseljem opravimo odvoz večjih kosovnih odpadkov na deponijo, medtem pa se lahko vi posvetite svojemu delu in ga opravite še hitreje in še bolj učinkovito.

Za naročilo odvoza kosovnih odpadkov nas pokličite.

odvoz gradbenih odpadkov

Kot selitveni servis imamo veliko izkušenj z odvozom kosovnega materiala, ki je pogosto del našega dela. Pri tem sodelujemo z javnimi komunalnimi podjetji, kot so mestne občine in občine, kot je Občina Ljubljana.

Za odvoz materiala pri selitvah je potrebno zagotoviti ustrezno prevozno sredstvo, ki omogoča prevoz večjih količin kosovnega pohištva. Odvoz kosovnega pohištva je pomemben del selitve, saj zagotavlja, da se nepotrebni predmeti ne prenašajo na novo lokacijo. Poleg odvoza kosovnega materila stvari nudimo tudi odvoz gradbenih odpadkov, ki se naberejo ob prenovi hiše ali stanovanja. Veliko strank nas pokliče in vpraša če odvoz nudimo tudi ob nedeljah. Odvoza kosovnega materiala ne opravljamo ob nedeljah ampak od ponedeljka do petka od 7 do 22 ure.

Javno komunalno podjetje, ki ga določi mestna občina, je odgovorno za odvoz kosovnega materiala. V sodelovanju z javnimi komunalnimi podjetji selitveni servis poskrbi, da so kosovni materiali pravilno odstranjeni in preusmerjeni v reciklažo ali odlagališče, če je to potrebno.

Za odvoz kosovnega materiala nas pokličite ali pa nam pošljite sporočilo. Poskušamo najti najboljše možnosti za odvoz materiala, da ohranimo čisto in zdravo okolje. Če potrebuje naročila odvoza nas prosim kontaktirajte.