Smo licencirani prevozniki nenevarnih in nevarnih odpadkov. Za vas poskrbimo za ustrezne evidenčne liste in potrdila o odvozu ali uničenju.

Ste naveličani kosovnih odpadkov, ki zasedajo prostor v vašem domu ali na dvorišču? Naša usposobljena ekipa poskrbi za kosovni odvoz in za vsa težka opravila. Staro pohištvo, naprave, gradbene odpadke ali kaj drugega odstranimo na odgovoren in okolju prijazen način.

ODVOZ KOSOVNIH ODPADKOV NA DEPONIJO

Kosovni odpadki zaradi svoje velikosti, oblike ali teže niso primerni za odlaganje v zabojnike za ostale odpadke. Med kosovne odpadke sodijo večji kosi: pohištvo, vzmetnice, sedežne garniture, preproge, peči, cevi, radiatorji ter drugi predmeti iz železa in pločevine, sanitarna oprema, večje igrače, otroški vozički, športna oprema …

Kosovni odvoz
Kontejner z mešaninmi odpadki

ODVOZI ODPADKOV ZA PODJETJA

Ste podjetje, ki se ukvarja s prenovo stanovanj, instalacijami ali čiščenjem? Imate veliko dela in bi odvoz kosovnega materiala raje prepustili zaupanja vrednemu poslovnemu partnerju? Za vas z veseljem opravimo odvoz večjih kosovnih odpadkov na deponijo, medtem pa se lahko vi posvetite svojemu delu in ga opravite še hitreje in še bolj učinkovito.

Za naročilo odvoza kosovnih odpadkov nas pokličite.

slo drive