Poleg selitvenih storitev v Sloveniji nudimo tudi mednarodne selitve tako fizičnih oseb kot podjetij, v sosednje države kot so: HR,AT,IT,HU,DE,SK,CZ,PL. Mednarodna selitev je lahko za neizkušenega posameznika velik problem zaradi nepoznavanja zakonodaje in vseh postopkov pri mednarodnih selitvah.

KAKO POTEKA MEDNARODNA SELITEV

Na podlagi vašega popisa predmetov ali ogleda na objektu za vas pripravimo tovorno vozilo (kombi furgon, kombi cerada, tovornjak…).

Po pregledu uredimo dokumentacijo in selitev se lahko začne. Naša vozila in šoferji so licencirani za prevoze po evropski uniji.

V kolikor je selitev v eno smer odaljena več kot 700 km in je potreben več kot 1 delavec se dodatno obračuna prenočišče.

V storitev je vključena montaža in demontaža, vnos in iznos predmetov, zaščita predmetov in prevoz.

STROKOVNA IZVEDBA MEDNARODNE SELITVE

Z razumevanjem kompleksnosti, ki jih prinašajo mednarodne selitve vam s svojimi izkušnjami v celoti organiziramo in izpeljemo selitev z vaše trenutne lokacije v vaš novi dom v tujini.

Selitveni servis Slo Drive

Selitveni servis Slo Drive z veseljem poskrbi za vse vaše potrebe pri selitvah, vključno z demontažo in montažo pohištva, varnimi prevozi na novo lokacijo, namestitvijo opreme na želeno mesto in odstranjevanjem odvečne embalaže. Naše osnovno poslanstvo je zagotoviti, da so naši prevozi vedno varni, učinkoviti in brez stresa za naše stranke. Naša ekipa sodeluje z različnimi prevozniki, kar nam omogoča, da vam zagotovimo najboljše možne prevozne storitve ter, da bodo naši prevozi vedno pravočasni, varni in zanesljivi.

Nekateri se v tujino preselijo le enkrat. Tisti, ki so se že večkrat selili, pa dobro vedo, kako pomembne in obsežne so priprave za selitve v tujino. Stranke, ki so že uporabile storitve našega selitvenega servisa Slo Drive, nas poznajo in cenijo.

Selitve vseh vrst

Selitveni servis Slo Drive za selitve upošteva ne le domačo zakonodajo, temveč tudi zakonodajo, navade in običaje držav, iz katerih in v katere se selijo stvari.

Glede na potrebe stranke se izbere najprimernejši način za pakiranje, prevozi in koordinacijo celotne selitve. Selitve so organizirane tako, da so za stranko čim manj stresne in obremenjujoče. Slo Drive poskuša zmanjšati stres, ki spremlja selitve, ki je že tako velik zaradi ločevanja od domačega okolja.

Selitveni servis poskrbi za odvoz nepotrebne embalaže, zato stranka ne potrebuje posebej iskati prevoznika ali podjetja na drugem koncu sveta.

Priprave na selitve so zelo obsežne in temeljite, saj je od njih odvisna uspešna izvedba selitve. Zaradi tega je priporočljivo, da se čim prej pred selitvijo obrnete na selitveni servis Slo Drive, da se lahko priprave dobro in natančno izvedejo. Te priprave so ključne za hitre in kakovostne selitve tujino ali iz tujine.

Uspešno smo že preselili stranke v in iz držav Evropske unije ter drugih evropskih držav, kot so Hrvaška, Italija, Nemčija, Avstrija, Češka, Poljska… Tako so bile selitve za naše stranke manj stresen dogodek, saj smo jim z našo storitvijo selitve v tujino odvzeli prve skrbi ob selitvi.

Prevozi in pomoč za mednarodne selitve

Če potrebujete pomoč za selitve ne oklevajte in stopite v stik z nami. Selitveni servis Slo Drive vam bo z veseljem pomagal pri vseh fazah selitve in poskrbel za vse potrebne storitve. Z našo strokovnostjo, zanesljivostjo in izkušnjami vam bomo zagotovili brezskrbne in uspešne selitve, ki bodo potekale gladko in učinkovito.

Zavedamo se, da so selitve edinstvene in zahtevajo individualen pristop. Zato se bomo posvetili vašim potrebam in željam ter vam ponudili prilagojene rešitve, ki bodo ustrezale vašim zahtevam. Naše osebje je visoko usposobljeno, prijazno in vedno pripravljeno pomagati.

Zaupajte nam svoje selitve mednarodne in se prepričajte, zakaj smo med najboljšimi selitvenimi servisi na trgu. Vaše zadovoljstvo je naša glavna prioriteta, zato bomo storili vse, da bodo prevozi potekali brez težav in nepotrebnega stresa.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za več informacij o naših storitvah in kako vam lahko pomagamo pri vaši mednarodni selitvi. Z veseljem vam bomo ponudili nasvet, pripravili ponudbo in vam zagotovili, da bodo selitve potekale čim bolj nemoteno. Skupaj bomo poskrbeli za uspešne in brezskrbne selitve ki bodo prilagojene vašim potrebam in željam.